BIO

Feel The Void. Egy zenekar tele élettel, stílussal és energiával. Egy csapatnyi fiatal srác, akik úgy döntöttek, hogy a zene által létrehoznak valami újat, valami egyedit. A 2012-es évben alakult zenekar mára sokat változott, úgy stílusilag, mint egyénileg, elvétve egy-egy csapattag továbbállt, s mások léptek a helyére. Egy dolog viszont nem változott, mégpedig az az elhatározás, hogy a banda sosem fogja mások zenéjét játszani, nem fog slágereket átdolgozni, legyen bármennyire is nehéz ez az út, ragaszkodni fogunk a saját, eredeti ötleteinkhez.

Jelenlegi felállásban a zenekar négy tagból áll, név szerint Karol Pál (ének és gitár), Milan Kabát (gitár és vokál), Konczi Róbert (basszusgitár, ének) és Kovács Viktor (Kaktusz) (dobok). A banda különlegessége, hogy bár mindnyájan a Felvidékről származunk, mégis Csehországban, Brünn városában találtuk meg a “közös hangot”, s a mai napig itt jövünk össze a rendszeres próbákra. Mivel a Feel The Void csupán saját szerzeményeket játszik, stílusilag elég nehéz behatárolni, de mindenképp egy keményebb műfajt képvisel.

Zenénkben fellelhető metál és indie-rock elemek mellet elvétve kis funky és alternatív jegyek is felbukkannak, így próbáljuk színesebbé, és különlegesebbé tenni repertoárunkat. Dalszövegeink angol nyelven íródnak, hogy lehetővé tegyék a dalok elterjedését szélesebb körökben. A zenekar idén a koncertezést tűzte ki fő céljául, szeretnénk ha a zenénk minél több helyre eljutna, s természetesen meglepetésekkel is készülünk rajongóinknak. Kövessetek minket a Facebookon (facebook.com/FeelTheVoid.go), melyet rendszeresen frissítünk, hogy folyamatosan képben legyetek. _ftv_

Aktuális

Elérhetőség

Emailcímünk
band.ftv@gmail.com

... vagy látogasson meg közösségi oldalainkon:

Feel%20The%20Void